Hyra slushmaskin Malmö

Slushmaskin att hyra i Malmö och Skåne

Hyra slushmaskin i Malmö, Skåne, Lund, Staffanstorp, Lomma, Bjärred, Helsingborg och övriga Skåne och andra delar av Sverige har aldrig varit enklare och smidigare än såhär. Hyr en slushmaskin av oss på slushmaskin.se till ditt event, företagsevenemang, privata fester, bröllop eller kalas. Slushens högtid är som ni kanske förstår på sommaren, men går självklart att bjuda på året runt! Alla gillar slush!

Hyr en slushmaskin och bjud dina gäster på en svalkande Daiquiri eller Margarita på er ”After Work”. En given succé bland era gäster!

Varför du ska bjuda dina gäster på slush:

  • Enkelt och smidigt
  • Uppskattat av dina gäster
  • Svalkande och uppfriskande gott
  • Enkelt att hyra, vi tar hand om rengöringen

Du kommer snart se fördelarna med att erbjuda stora som små på härligt god slush i alla möjliga färger och smaker.

Två smaks slushmaskin att hyra i Malmö

I Malmö och Skåne kan vi på Slushmaskin.se erbjuda en maskin med två smaker. Perfekt om du vill bjuda på två drinkar på din fest eller event. Maskinen kyler snabbt ner slushen så dina gäster kan få sig en svalkande drink. Skåne har många fina och varma sommardagar, ta tillvara på dom och överraska dina gäster med en god slush drink, dom kommer verkligen uppskatta den upplevelsen.

Hyra slushmaskin Malmö två smaker
Hyra slushmaskin Malmö två smaker

Två drinkar till dina gäster i Skåne

Erbjud dina gäster två helt olika drinkar på eventet eller festen. Dubbel slush smak blir helt enkelt dubbel lycka. Varför inte en jordgubbe slush och en med smak av uppfriskande citron och lime. En kombination som era gäster verkligen kommer uppskatta. Det är för övrigt den vanligaste kombinationen när våra kunder bokar en slushmaskin av oss.

Slushmaskin med tre smaker i Malmö

Slushmaskin med tre smaker finns nu att hyra av oss i Malmö och Skåne. Varför nöja sig med en eller två smaker när du kan få tre helt olika unika smaker på din uppfriskande slush?

Denna slushmaskin kommer bli en riktig stämningshöjare på alla partyn, kalas och event. Tivolit kan flytta hem till dig för en dag. Barnen älskar det!

Gästerna tycker speciellt om att blanda dom tre olika smakerna när dom hyr den här slushmaskinen. Kör på tre olika färger i maskinen, och kontrasterna och färgerna blir otroligt snygga. I en monter kommer folk se dom klara färgerna på långt håll. Detta beroende på att slushen lyses upp med lampor som sitter i locket på maskinen.

Vår rekommendation är smakerna jordgubb, blue ice, och citron/lime.

Maskinen rymmer 3 x 10 liter, och du har alltså ca 30 liter färdig slush på en gång. Detta motsvarar cirka 120 serveringar á 2 deciliter per portion. Självklart har vi även muggar och sugrör med sked. Vanliga sugrör är svårt att dricka slush med.

Serveringsfärdig efter cirka två timmar från det att man satt på maskinen med dryck.

Den här maskinen har även läge för enbart kyla, om du vill servera kylda drycker.

Slushmaskin att hyra i Malmö med tre smaker
Slushmaskin att hyra i Malmö med tre smaker

Slushmix i flera olika smaker

Vi har såklart fler sorters slushmix att erbjuda våra kunder i södra Sverige. Jordgubbe, citron och lime, päron, cola, tuttifrutti och flera andra spännande smaker. Kontakta oss gärna om det är någon smak som du saknar.

Slushmix lime citron Malmö
Slushmix lime citron Malmö

Sugrör och muggar att servera din slush

Vi har självklart sugrör och muggar till din slush om du även önskar det, så att du på ett enkelt och smidigt sätt kan bjuda på slushen.

Kontakta oss och boka i Malmö

Kontakta oss för bokning och mer information!

Hyra slushmaskin Malmö
Hyra slushmaskin Malmö
Hyra slushmaskin Malmö
Hyra slushmaskin i Malmö och Skåne