Hyra slushmaskin Göteborg

Hyra slushmaskin Göteborg och på Västkusten

Hyra slushmaskin i Göteborg och på Västkusten och andra delar av Sverige har aldrig varit smidigare, enklare och mer uppskattat än såhär förut! Vi vill göra det enklare att hyra en slushmaskin av oss på slushmaskin.se till ditt event, företagsevenemang, privata fester, bröllop eller kalas i Göteborg och västkusten med omnejd.

Varför ska du hyra av oss?

  • Enkelt och smidigt
  • Suveränt bra service
  • Vi kan leverera och installera maskinen på plats
  • Vi rengör maskinen
  • Vi levererar alla tillbehör (utom alkoholen som du får köpa själv!)
  • Vi hämtar tillbaka maskinen

Leverans i hela Västra Götaland

Vi erbjuder leverans i större delen av kommunen, med leveransmöjligheter till Hammarkullen, Gunnared, Alingsås, Lerum, Kungälv, Torslanda, Björlanda, Mölnlycke, Billdal, Stenungsund, Onsala och Landvetter. Vi kan även erbjuda er leverans till Elmiamässan i Jönköping, där många företagsmässor äger rum.

Servera goda drinkar på festen i Göteborg

Hyr en slushmaskin i Göteborg och bjud dina gäster på en svalkande Daiquiri eller Margarita på er ”After Work” eller som en fördrink på festen. En given succé bland era gäster, det kan vi lova!

Du kommer snart se fördelarna med att erbjuda stora som små gäster på härligt god slush i alla möjliga färger och smaker.

Slushens högtid är som ni kanske förstår på sommaren med alla sommarevenemang, men går självklart att bjuda på året runt! Alla gillar ju slush, och är en perfekt törstsläckare.

Hyra slushmaskin Göteborg med två helt unika smaker

Slushmaskin med två smaker finns nu att hyra av oss i Göteborg och på Västkusten med omnejd. Varför nöja sig med en smak när du kan få två helt olika unika smaker på din uppfriskande slush? Det kommer dina gäster uppskatta riktigt mycket!

Denna slushmaskin kommer bli en riktig stämningshöjare på alla partyn, kalas och event där du ställer upp den. Tivolit kan flytta hem till dig för en dag. Barnen bara älskar det!

Gästerna tycker speciellt om att blanda dom två olika smakerna när dom hyr den här slushmaskinen. Kör på två olika färger i maskinen, och kontrasterna och färgerna blir otroligt snygga. I en monter kommer folk se dom klara färgerna på långt håll. Detta beroende på att slushen lyses upp med lampor som sitter i locket på maskinen.

Vår rekommendation är smakerna jordgubb och blue ice, med smak av tuttifrutti. Annars är även smaken citron/lime en populär smak bland vuxna besökare. Fräscha och goda smaker tillsammans.

Maskinen rymmer 2 x 12 liter, och du har alltså cirka 24 liter färdig slush på en gång. Detta motsvarar cirka 120 serveringar á 2 deciliter per portion. Vi har även slushmuggar och sugrör med sked, för att enkelt kunna dricka slushen! Vanliga sugrör är svårt att dricka slush med, och det kan va bra att veta! Välj då istället sugrör som är tjockare.

Den här maskinen är serveringsfärdig efter cirka två timmar från det att man satt på maskinen och fyllt upp den med slush dryck eller mix.

Slushmaskin att hyra i Göteborg och på Västkusten och Västra Götaland
Slushmaskin i Göteborg med två tankar och lyse i locket blir en perfekt drinkmaskin

Kvalitets slush maskiner från Italienska Cab

Vi använder bland annat slushmaskiner från Italienska CAB Spa, som tillverkat kvalitets slushmaskiner sedan 1986.

Hyra slushmaskin Göteborg för kylda drycker

Den här maskinen har även läge för enbart kyla, om du vill servera kylda drycker. Kanske du vill servera en svalkande juice eller annan fruktdryck? Många gym väljer också att köra på proteindryck i dessa slushmaskiner. Det går också bra, men tänk på att det kan medföra en extra rengöringskostnad!

Kontakta oss och boka i Göteborg

Kontakta oss för bokning och mer information!

Slushmaskin Göteborg
Slushmaskin med tre smaker, kommer snart till Göteborg!
Slushmaskin Göteborg
Slushmaskin Göteborg
Slushmaskin att hyra i Göteborg